Terug

Braderie Dinteloord

3 mei 2019

Op zaterdag 8 juni staat het centrum van Dinteloord tijdens onze jaarlijkse braderie weer vol met kraampjes en gezellige stands. De braderie commissie van winkeliersvereniging Dinteloord Winkeloord is weer druk bezig om dit jaarlijks terugkerend evenement tot een groot succes te maken.

Ieder jaar telt onze braderie dan ook ruim 80 kramen en diverse standplaatsen.  Mode, cadeautjes, speelgoed en tal van andere artikelen shopt u op onze gezellige braderie. Ook een hapje en een drankje ontbreken uiteraard niet op deze dag. Of steun onze Dinteloordse verenigingen door een envelop te trekken of lootjes te kopen. Behalve de vele kramen, die bezet worden door de Dinteloordse winkeliers en verenigingen en stichtingen zijn er ook weer veel ondernemers van buitenaf te verwachten en voor de jeugd een aantal kermis attracties.

Natuurlijk is er voor het gebouw van de voormalige Rabobank weer plek gereserveerd voor de kinderbraderie waar zij hun eigen spulletjes kunnen verkopen. Het zijn de ingrediënten die elk jaar weer voor een topdrukte op de gezellige Dinteloordse braderie zorgen.

Wilt u voor uzelf of uw vereniging een stand huren…ook dat kan.

Stuur een mail naar braderie.dinteloord@gmail.com